2021 uten AtlanterhavsCup

Helga 29. til 31. Januar skulle idrettslaget arrangert vår 32. AtlanterhavsCup. Slik ble det ikke dette året. Også naboklubbene våre har måttet avlyse sine innendørsturneringer. Når minusgradene og snøen ligger ute er stemningen i hallen, trøkket på tribunen og lyden av sluttsignalet noe vi savner denne årlige helga AK inviterer til fotballfest.

Mens vi venter på seriestart utendørs kan vi mimre tilbake til AtlanterhavsCupen for ti år siden, da klubben feiret 60 år. Denne helga 4. til 6. Februar 2011, ble det nesten ny deltagelsesrekord med hele 71 lag i hallen.  Det var Ingrid Ohrvik som var turneringsleder og både Hjelset/Kleive og Tomrefjord overnattet på skolen. Første kamp av totalt 134 gikk bare ett par timer etter skoleslutt på ungdomsskolen.  Det ble tidlig morgen med start 0700 både lørdag og søndag. Siste finale gikk 2215 søndagskveld. Finalen i Gutter 16 klassen måtte blant annet avvikles før Gutter 14, i tilfelle Tomrefjord G16 skulle spille finale og kunne komme seg hjem før det ble natt.

AK vil takke alle naboklubbene i byen og på landet for trofast deltagelse helt siden første AtlanterhavsCup i 1990. Så håper idrettslaget vi kan invitere til fotballcup i egen hall neste år!